Ontdek de magie van het winterweekend bij Floralux Ham!

Op 2 en 3 december geniet jij van een betoverend weekend vol plezier voor jong en oud! Omringd door fonkelende lichtjes ervaar jij hoe fijn de winter wel kan zijn!

Kinderen op een slee in een magisch winterlandschap

Plezier voor groot en klein

Floralux Ham wacht op jou met open armen en tonnen kerstvreugde. Het belooft een weekend te worden met plezier voor jong én oud! Van kindergrime (13u -16u) tot een kleurwedstrijd: de kindjes kunnen hun fantasie de vrije, kleurrijke loop laten gaan. Iets minder klein? Laat jouw fantasie in woorden vloeien en schrijf een prachtige kerstwens voor onze wensboom.

Feestelijke foto’s en heerlijke lekkernijen

Nog geen leuke familiefoto voor jullie kerstkaartje dit jaar? Bij onze fotobooth kan jij gratis een foto laten nemen! Kersttruien aan en gaan!

Een hongertje

Na alle wintersfeer en kerstmagie honger gekregen? Geniet op de tonen van jouw favoriete kerstliedjes van een heerlijk warme wafel. Fans van popcorn? Proeven kan nog even niet, maar als jij deelneemt aan onze wedstrijd van ScrapCooking kan onze popcornmachine wel jouw richting uitkomen!

Op 2 & 3 december

Ons winterweekend belooft lachende gezichten en onvergetelijke herinneringen voor iedereen. Mis deze kans niet en omarm op 2 en 3 de magie van de winter bij Floralux Ham!