Een Floralux bloemenabonnement

Van een prachtige eyecatcher op de eettafel tot een vrolijke verwelkoming in jouw onderneming. Bloemen kunnen een hele ruimte opvrolijken en een lach op ieders gezicht toveren.

Kies voor een abonnement waar jij echt blij van wordt en laat je steeds opnieuw verrassen door onze bloemisten. Of schenk een geliefde een abonnement en verwen hen met prachtige boeketten waar ze keer op keer van opfleuren.

Wat houdt een bloemenabonnement in?

Wekelijks, tweewekelijks of maandelijks: op vooraf afgesproken tijden staan we met een vers boeket voor jouw deur. Keer op keer de mooiste, verse bloemen van topkwaliteit met zorg gekozen door onze eigen bloemisten.

We passen de boeketten steeds aan naargelang het seizoen, maar houden uiteraard ook rekening met jouw persoonlijke stijl of voorkeur en zelfs allergieën. Onze bloemenabonnementen zijn beschikbaar voor bij jouw thuis, als geschenk voor één van jouw geliefden of voor ondernemeningen die graag hun zaak in bloei zetten.

Prijs & levering

Je hebt een bloemenabonnement vanaf €45, bij je eerste levering ontvang je bovendien een gratis vaas. Woon je in een straal van 20 kilometer of minder rond onze winkel? Dan wordt jouw boeketje hoogstpersoonlijk afgeleverd door één van onze eigen medewerkers. Woon je hier helaas buiten? We zorgen ervoor dat jouw boeketje in alle veiligheid tot jouw voordeur raakt, maar vragen hiervoor een kleine leveringskost.

Samen maken we er iets moois van

Staan we binnenkort met een vers boeket bij jou voor de deur? Zet jij de bloemetjes zometeen niet buiten, maar binnen? Contacteer ons dan op:

  • Inspirerend
  • PLEZIERIG
  • BETROUWBAAR
  • BETAALBAAR
  • TOEGANKELIJK

Benieuwd naar onze activiteiten, aanbiedingen en inspirerende tips?

Volg ons via social media