Nieuws

Onze laatste nieuwtjes

Ontdek de Dino's in Floralux Dadizele

Floralux Dino Adventure

Dino Adventure bij Floralux Dadizele: een onvergetelijk avontuur voor groot en klein.

Nieuwe vestiging in Sint-Pieters-Leeuw

In 2024 wordt er een nieuw hoofdstuk gebreid aan ons Floralux verhaal: Floralux Sint-Pieters-Leeuw! We namen het tuincentrum Groendekor te Sint-Pieters-Leeuw over om deze te transformeren in een prachtige derde vestiging.

Een serre kopen?

Op zoek naar een serre, tuinhuis of speeltuig voor je tuin? Ontdek al deze en nog meer op onze nieuwe WEBSHOP ! Ons online assortiment vormt een mooie toevoeging op wat je nu al in onze winkels kan vinden.

Terugblik:

Winterweekend in Floralux Ham

Ontdek de betoverende magie van het winterweekend bij Floralux Ham op 2 en 3 december!

Floralux Dadizele winterkermis

Ontdek in Floralux Dadizele op zaterdag 18 en zondag 19 november onze wonderlijke kermis vol betoverende winterpret! Onze winterkermis is de perfecte plek om samen met je geliefden de magie van het seizoen te omarmen.

Kerstballenzoektocht

Ontdek een magische kerstsfeer met Floralux's betoverende kerstballenzoektocht! Op 25 en 26 november verstoppen we 12 prachtige kerstballen in onze hele winkel. Vind de gouden, zilveren of bronzen bal en win een Floralux geschenkbon!

Plantaardige dag

Ben jij al een doorgewinterde tuinier of moeten jouw groene vinger nog even wat bloeien? Laat er geen gras over groeien en maak nu al jouw plannen om langs te komen op onze Plantaardige dag!

Bonsaiweekend in Floralux Dadizele

Kom naar ons bonsaiweekend op zaterdag 10 en zondag 11 juni. De ideale uitstap voor de ervaren bonsai-liefhebber of als je nieuwsgierig bent naar deze fascinerende kunstvorm.

Moederdag in Floralux Dadizele

5 jaar Floralux Ham

Op maandag 1 mei bestaat Floralux Ham 5 jaar! Om deze mijlpaal te vieren, organiseren we een heus feestweekend!

Nieuwe boeketterie in Floralux Dadizele

Het doek is gevallen, het grote nieuws is bekend! Onze snijbloemenafdeling kreeg niet enkel een nieuwe plaats, maar een volledige make-over!

Gloednieuwe boeketterie in Dadizele

Kom naar ons feestelijk openingsweekend op 11 en 12 februari! Elke klant krijgt een leuke attentie én maakt kans op een romantische prijs.

Win een weekendje Pairi Daiza

Beleef een onvergetelijke, romantische nacht in de nabijheid van de dieren. De beren, tijgers of coole pinguïns vergezellen je graag tijdens deze bijzondere momenten.

Speelballen merk Happy World

Cosy winter weekend

Kerst staat voor de deur en de winter komt eraan. Kom daarom op 3 en 4 december genieten van de gezellige eindejaarssfeer bij Floralux.

Werelddierendag 2022

Staat woensdag 4 oktober al groot omcirkeld in je kalender? Dan ben jij zeker een dierenbaasje die Werelddierendag gaat vieren!

Vernieuwde keukenafdeling in Dadizele

De keukenafdeling in Floralux Dadizele werd grondig vernieuwd. Kom tijdens het weekend van 23 & 24 april voor lekkers, acties en een sfeervolle vernieuwde afdeling.

Dr. Livingstone in Floralux Dadizele

Problemen met de planten in jouw living? Kom met al jouw vragen op 8, 9 of 10 april in Dadizele bij de kamerplantenspecialist.
Wim lybaert met zaden

Wim Lybaert in Floralux Dadizele!

Op zaterdag 2 april 2022 tussen 14 en 16u.

Rani De Coninck gaat all the way

  • Inspirerend
  • PLEZIERIG
  • BETROUWBAAR
  • BETAALBAAR
  • TOEGANKELIJK

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

In onze wekelijkse nieuwsbrief delen we onze promoties, handige tuintips, inspirerende creaties, nieuwigheden in onze winkels, … Kortom, iets om elke week naar uit te kijken, schrijf je snel in!

Inschrijven