Nieuws

Onze laatste nieuwtjes

Gloednieuwe boeketterie in Dadizele

Kom naar ons feestelijk openingsweekend op 11 en 12 februari! Elke klant krijgt een leuke attentie én maakt kans op een romantische prijs.

Speelballen merk Happy World

Workshops in Floralux Dadizele

De eerstvolgende data voor de workshops zijn: woensdag 29, donderdag 30 en vrijdag 31 maart. Het thema is 'Pasen', inschrijven kan tot vrijdag 24 maart.

Terugblik:

Cosy winter weekend

Kerst staat voor de deur en de winter komt eraan. Kom daarom op 3 en 4 december genieten van de gezellige eindejaarssfeer bij Floralux.

Werelddierendag 2022

Staat woensdag 4 oktober al groot omcirkeld in je kalender? Dan ben jij zeker een dierenbaasje die Werelddierendag gaat vieren!

Vernieuwde keukenafdeling in Dadizele

De keukenafdeling in Floralux Dadizele werd grondig vernieuwd. Kom tijdens het weekend van 23 & 24 april voor lekkers, acties en een sfeervolle vernieuwde afdeling.

Dr. Livingstone in Floralux Dadizele

Problemen met de planten in jouw living? Kom met al jouw vragen op 8, 9 of 10 april in Dadizele bij de kamerplantenspecialist.
Wim lybaert met zaden

Wim Lybaert in Floralux Dadizele!

Op zaterdag 2 april 2022 tussen 14 en 16u.

Rani De Coninck gaat all the way

  • Inspirerend
  • PLEZIERIG
  • BETROUWBAAR
  • BETAALBAAR
  • TOEGANKELIJK

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

In onze wekelijkse nieuwsbrief delen we onze promoties, handige tuintips, inspirerende creaties, nieuwigheden in onze winkels, … Kortom, iets om elke week naar uit te kijken, schrijf je snel in!

Inschrijven