Nieuwe vestiging in Sint-Pieters-Leeuw

In 2024 wordt er een nieuw hoofdstuk gebreid aan ons Floralux verhaal: Floralux Sint-Pieters-Leeuw! We namen het tuincentrum Groendekor te Sint-Pieters-Leeuw over om deze te transformeren in een prachtige derde vestiging. De perfecte aanvulling op onze winkels in Dadizele in West-Vlaanderen en in het Limburgse Ham.

Feestelijke opening

Eindelijk is het zover: dit weekend vieren we de feestelijke opening vanFloralux Sint-Pieters-Leeuw. En dit doen we graag samen met jou! Kom langs op zaterdag 23 en zondag 24 maart en ontdek onze nieuwe winkel. Wij voorzien heel wat entertainment én een geschenkje voor iedere klant. Daarbovenop ontvangen de eerste 250 klanten op zaterdag en zondag ook nog eens een rijkelijk gevulde goodiebag! Met wie kom jij naar onze compleet vernieuwde winkel?

Animatie voor jong & oud

Ook de kinderen zijn we niet vergeten, zij kunnen hun kapsel een feestelijke toets geven. Wil je graag een mooie herinnering overhouden aan deze leuke dag? Breng dan zeker even een bezoekje aan onze fotobooth!

  • Radio Floralux

    Je hoeft niets te missen van onze grote opening. Zaterdagmiddag van 13u tot 16u kun je de opening live volgen via onze Radio Floralux. Kom dan ook zeker langs: je kan dan jouw favoriete plaatje aanvragen! De livestream kun je hier volgen:

    Radio Floralux

  • Leuke tattoos

    Na het shoppen kunnen alle (kleine en grote) kids een leuke plaktattoo laten zetten met je favoriete Floralux figuurtje. Wist je dat je die figuurtjes doorheen de winkel kan terugvinden? Hou zeker je ogen open voor Sam de vlam, Marcus de cactus of Thérese de fraise.

Alle info over de winkel

Floralux Sint-Pieters-Leeuw

Bergensesteenweg 408
1600 Sint-Pieters-Leeuw
T: +32 (0)23 77 86 32

Benieuwd naar de winkel? Hier vind je alvast een sneak-peak!

De winkel kreeg een make-over

Naast het heropbouwen van de afgebrande vleugel, onderging de winkel in de maanden en weken die vooraf gingen aan de opening, al verschillende verbouwingen met de focus op modernisatie en de winkel toegankelijker maken. Denk maar aan het uitbreiden van de tuinplantenserre, een nieuwe ingang, een compleet nieuwe snijbloemenafdeling, een heraangelegde parking met plaats voor 500 wagens en 12 laadpunten en nog veel meer.

Ook in het aanbod zullen er enkele wijzigingen te merken zijn. Er zal nog altijd een grote verscheidenheid zijn aan planten van topkwaliteit zoals voorheen, maar nu zullen ook de afdelingen decoratie en dierenbenodigdheden groeien en bloeien. Dit alles natuurlijk aan de betaalbare prijzen waarop Floralux zo hard inzet.

Een écht familiebedrijf

Onder de leiding van broer en zus, Sten en Frie Carrein, zal het team van Sint-Pieters-Leeuw (een 40-tal medewerkers) de klanten met veel plezier ontvangen in Floralux Sint-Pieters-Leeuw. Zo verzekert Kris Carrein, CEO van de Floralux group, de  opvolging binnen de familie voor de verdere uitbouw van de tuinketen. 

De nieuwe vestiging in Sint-Pieters-Leeuw wordt een weerspiegeling van wat te vinden is in Ham en Dadizele, in combinatie met de sterktes en de eigenheid van Groendekor. Ook deze 3de vestiging zal een warm familiebedrijf zijn waarin medewerkers en klanten zich thuis voelen.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

In onze wekelijkse nieuwsbrief delen we onze promoties, handige tuintips, inspirerende creaties, nieuwigheden in onze winkels, … Kortom, iets om elke week naar uit te kijken, schrijf je snel in!

Inschrijven