Dino Adventure bij Floralux Dadizele

Augustus wordt extra spannend bij Floralux Dadizele! Want van 3 augustus tot en met 1 september ontdek jij ons leuke Dino avontuur. Of je nu jong of oud bent, je geniet gegarandeerd van deze avontuurlijke zoektocht doorheen onze winkel. En het beste van alles? Het is volledig GRATIS ! Deze unieke ervaring is dus perfect voor families.

Ontdek de Dino's in Floralux Dadizele

Een prehistorisch avontuur

Tijdens de Dino Adventure in Floralux Dadizele stap je binnen in een wereld vol met indrukwekkende dinosaurussen. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en zich een echte dino-ranger voelen terwijl ze de opdracht voltooien.

  • Wanneer? 3 augustus tot en met 1 september
  • Waar? Floralux Dadizele
  • Wat? GRATIS dino-zoektocht voor jong & oud mét een geschenkje voor ieder kind

Als bonus kun je ook meedoen met onze fotowedstrijd en kans maken op een extra grote prijs! Mis deze unieke kans dus niet. Breng je vrienden en familie mee en ontdek samen de spannende wereld van de dinosaurussen!

Ranger Ronny heeft een probleem!

Door een accident zijn alle dino's van Ranger Ronny ontsnapt. Hij moet ze zo snel mogelijk terugvinden, maar hij kan dat niet alleen. Willen jullie helpen om alle dinosaurussen veilig terug te krijgen?

Zoek de dino's

Verspreid over de winkel vind je verschillende aanwijzingen om je zoektocht te voltooien. Daarnaast is er voor elke dappere dino-ranger een leuk geschenkje. Maar dat is nog niet alles! Elke deelnemer maakt ook kans op een extra grote prijs met onze fotowedstrijd!

Ontdek de Dino's in Floralux

Benieuwd naar onze activiteiten, aanbiedingen en inspirerende tips?

Volg ons via social media