Geniet van een warme winterse Floralux-kermis!

Ontdek in Floralux Dadizele op zaterdag 18 en zondag 19 november onze wonderlijke kermis vol betoverende winterpret! Onze winterkermis is de perfecte plek om samen met je geliefden de magie van het seizoen te omarmen.

Van kerst tot kermis

Dit weekend laten we gezelligheid, plezier en warmte samenkomen. Gelach en plezier vullen de lucht boven het plein aan onze winkel in Dadizele, want hier genieten klein én groot van onze kermiskramen. Draai een GRATIS rondje mee op onze draaimolen en vis, schiet of gooi de prijzen bij elkaar!

Acties & wedstrijd

Maar dat is niet alles! Binnen in de winkel geniet je niet enkel van onze grootse en magische kerstafdeling, maar ook van top acties en sfeervolle animaties om je in de feeststemming te brengen. En de kers op de taart of de topper op de kerstboom? Een leuke fotowedstrijd in onze kerstslee! Ho Ho Ho!

Winterkermis actie

Heerlijke lekkernijen

Natuurlijk kun je niet naar huis gaan zonder te genieten van heerlijk winterse lekkernijen. Stop bij onze demo van ScrapCooking en trakteer je zelf op een zoete Bubble Waffle voordat je doorloopt naar onze echte kerstbomen om te genieten van een hartverwarmende glühwein of chocolademelk.

Kom langs

Onze winterkermis is de perfecte manier om in de feeststemming te komen en de winterse magie te omarmen. Dus kom langs en geniet van de wonderen van het seizoen bij Floralux Dadizele!

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

In onze wekelijkse nieuwsbrief delen we onze promoties, handige tuintips, inspirerende creaties, nieuwigheden in onze winkels, … Kortom, iets om elke week naar uit te kijken, schrijf je snel in!

Inschrijven