Events by Floralux Dadizele

Een speciaal moment in ons leven delen we graag met familie en vrienden rondom ons. Tijdens een feestelijk moment vieren we samen en tijdens een droevig moment steunen we elkaar. Het team van Floralux Events in Dadizele helpt je graag de juiste sfeer te brengen bij deze persoonlijke gebeurtenissen. Samen maken we er iets moois van, volledig naar jouw wens.

Voor alle feesten

Geboorte

Gender reveal, babyborrel of doopfeest? Vol enthousiasme helpen we jou om de komst van een kindje te vieren. Kleurrijke doopsuiker of een origineel geboortegeschenkje, wij hebben heel wat opties voor jou.

Communie of lentefeest

Doet jouw kleine spruit zijn of haar communie of lentefeest en wil je creatief en origineel uit de hoek komen? Thema’s uitwerken voor of samen met jouw kinderen? We kijken er alvast naar uit! Dankzij onze nauwe samenwerking met lokale ondernemers kunnen we ook catering of thema-uitwerkingen verzorgen op culinair vlak.

Verjaardag

Jong of oud: een verjaardag is een mijlpaal voor iedereen. Wij verzorgen een gepersonaliseerd feest voor ieder feestbeest van start tot einde!

Bruiloft

Ons professioneel team van floristen en decorateurs begeleidt jullie graag bij het sfeervol aankleden van jullie trouwfeest. Van bruidsboeket tot tafelversiering: wij spelen in op jullie specifieke wensen. Met onze bloemenpracht en decoratie maken we van jullie feestlocatie een magische plek die jullie nog jaren zullen herinneren.

Begrafenis

Komt er dit jaar een rouwmoment op jouw weg? Met ons persoonlijk advies en jarenlange ervaring maken wij voor jou het verschil.  Dankzij onze stijlvolle grafstukkenschenken we jouw geliefde een prachtig laatste eerbetoon.

Bloemenabonnementen

Hou jij ook zo van prachtige boeketten? Of verras je graag iemand op regelmatige basis met een mooi boeket bloemen? Bij Floralux in Dadizele bieden we aan: wij maken elke week, iedere 14 dagen of maandelijks een vers seizoensboeket.

 

Bedrijven

Een mooi boeket in jouw bedrijf doet wonderen om sfeer te brengen. Na aanvraag worden al onze boeketten op locatie geleverd vers vanuit onze winkel in Dadizele. Fan van een frisse groene toets op kantoor?  Samen zoeken we de perfecte kamerplanten voor jouw werkplek. Heb je iets te vieren met jouw medewerkers? Ook voor de aankleding van bedrijfsfeesten kan je bij Floralux terecht. Samen met jou bespreken we graag de mogelijkheden.

Of wil je graag jouw medewerkers in de bloemetjes zetten? Wij kunnen tal van leuke ideeën op maat van jouw bedrijf uitwerken. Denk maar aan secretaressendag, dag van de medewerker of een origineel eindejaarsgeschenk bijvoorbeeld.

Samen maken we er iets moois van

Met onze kwaliteitsvolle materialen en voordelige Floralux prijzen creëren we onvergetelijke momenten. We horen graag hoe we jou kunnen helpen. Contacteer ons team in Dadizele via: