Planten in de badkamer

Na een lange dag (thuis)werken heeft iedereen wel eens nood hebben aan ontspanning en ontstressen. Een heerlijk warm bad of een warme douche is dan zeker een goed idee. Vooral als je jouw badkamer opvrolijkt met allerlei sfeermakers zoals planten of decoratie. Niet enkel zorgen planten ervoor dat jouw badkamer extra fris en fleurig is, het geeft jou ook het gevoel dat je in een luxueuze wellness-spa bent.

Kamerplanten in de badkamer

Welke planten?

Plaats een elegante in jouw badkamer. Ze houdt van een hoge luchtvochtigheid en speciaal voor jou zal ze haar prachtige lichtgroene tot zelfs zilvergrijze bladeren extra laten glanzen. Je zal hier zeker wel bij varen.

Een  is een zeer chille plant voor jouw badkamer. Een warme vochtige omgeving? Hij maakt daar geen probleem van. Nu en dan een goede slok? Graag zelfs! En als bedankje geeft hij jou regelmatig prachtige witte bloemen. Wie wil er nu niet ontspannen in het bijzijn van deze romanticus?

Verlies jij wel eens jouw planten uit het oog? Dan breng je best sfeer in jouw eigen wellness met . Ze hebben namelijk weinig verzorging nodig en halen hun vocht uit de lucht. Ze zullen met plezier rond je hangen als je een douche neemt.

Wil je graag een no-nonsense plant zonder gekke eisen? Dan komt een jou graag vergezellen tijdens jou zen-momenten. Hij is een bijzonder gemakkelijke plant met een speelse look, de ideale sfeermaker.

Conclusie

Elke dag spenderen we wel wat tijd in onze badkamer. Zeker de moeite waard dus om er ook een gezellige plek van te maken. Maak het er plezant met een kamerplant! En denk ook aan een bijpassende bloempot om de sfeer helemaal te zetten.

Kom vlug langs in onze kamerplantenafdeling en ontdek ons !

Planten bij het bad
  • Een groene toets in jouw thuiskantoor

    Heeft naast jouw badkamer ook jouw thuiskantoor wel een ontspannende groene touch nodig? 

    Ontdek er hier meer over

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

In onze wekelijkse nieuwsbrief delen we onze promoties, handige tuintips, inspirerende creaties, nieuwigheden in onze winkels, … Kortom, iets om elke week naar uit te kijken, schrijf je snel in!

Inschrijven