Versier je ramen met je eigen creativiteit

Als je denkt aan raamdecoratie, denk je misschien niet meteen aan tekenen. Bij Edding doen ze dat wel, het is dan ook een leuke en unieke manier om een persoonlijke touch aan je woning te geven voor de feestdagen, of gewoon omdat het kan... Kijk maar eens naar deze voorbeelden. Je snapt meteen waarom we deze stiften zo graag in onze winkel aanbieden.

We horen het je al denken: ‘Leuk, maar kan ik dit gemakkelijk afwassen nadien?’. Dat kan zeker, de krijtstiften zijn op waterbasis, waardoor een nat doekje voldoende is om het raam vlekkeloos achter te laten. Ook met kinderen die hun creativiteit de vrije loop willen laten, hoef je je geen zorgen te maken. Bij het meeste textiel was je eventuele vlekken er even gemakkelijk uit.

Op zoek naar nog meer inspiratie of vind je dat je niet zo goed kan tekenen? We verwijzen je graag door naar de vele verschillende templates van Edding die je als basis kan gebruiken. Kerstsfeer gegarandeerd!

Om in de kerstsfeer te blijven, er zijn kerstcadeau’s te winnen voor de creatievelingen! Edding organiseert in het kader van de #raamtekenweken ook een wedstrijd. Stuur je raamtekening hier in en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars. Delen op sociale media met vermelding van #raamtekenweken en ons erin taggen (we zijn altijd nieuwsgierig naar jullie creaties) zouden we ook heel leuk vinden. 😉

#DIYFloralux

Deel jouw creatie met ons

We geven je niet alleen graag leuke ideeën, we laten ons minstens even graag inspireren! Tag ons zeker in jouw post op Facebook of Instagram met de hashtag #DIYFloralux. We zijn heel benieuwd!