Een vrolijke Kerst met de Floralux kerstballenzoektocht!

Op 25 en 26 november strooit Floralux de kerstsfeer letterlijk in het rond en verstoppen we 12 speciale kerstballen over onze volledige winkel. Er zullen 1 gouden, 1 zilveren en 10 bronzen kerstballen te vinden zijn.

Vind je onze grote gouden kerstbal? Dan ontvang je een Floralux geschenkbon ter waarde van 100€. De zilveren kerstbal is 50€ waard en iedere bronzen bal 20€.

Vind jij onze schitterende gouden kerstbal?

Tijdens dit kerstige weekend worden de speciale kerstballen iedere ochtend, voor de opening, verstopt in de winkel door onze eigenste Floralux kerstman. Zodra de winkel opent, start het spel. Ho-ho-hol op tijd naar de ingang en ga op zoek in iedere afdeling, plant of pot naar één van onze 12 kerstballen. Tijdens jouw bezoek mag je wel maximum 1 kerstbal inruilen aan de klantenbalie. Eens alle kerstballen gevonden zijn, is de wedstrijd helaas afgelopen voor die dag. Snel zijn is dus de boodschap!

In het oog vallende kerstballen

Op dit moment hangt onze winkel in Dadizele en Ham natuurlijk vol met kerstige ballen, daarom zorgden we ervoor dat je ze vlug zal herkennen. 

We wensen jullie veel succes!

Lees hier het wedstrijdreglement