Cosy winter weekend 2022

Kerst staat voor de deur en de winter komt eraan. Kom daarom op 3 en 4 december genieten van de gezellige eindejaarssfeer bij Floralux. Wij voorzien tal van sfeervolle activiteiten en toetsen, brengen jullie een goed humeur voor de leuke sfeer? 

Steun een goed doel!

Wat is er beter om in de kerstsfeer te komen dan een warme kerstmuts op je hoofd? Zo steun je ook meteen het goede doel dit najaar. Hang hierna vlug jullie wens voor het nieuwe jaar in onze wensboom en dan komt er zeker ook wat goeds terug naar jullie.

Leuk voor de kids

Kunstwerkjes

Laat de snoetjes van je kinderen transformeren in leuke kersttafereeltjes bij de kindergrime (van 13u tot 16u) en vergeet niet jullie tekening te downloaden om in te kleuren. Alle kunstwerkjes worden beloond met een leuk geschenkje, de allermooiste krijgt een geschenkbon ter waarde van €25. Download hier de tekening:

Kleurplaat-button.png

Sfeervolle winteruitstap

Je weet wat ze zeggen, een voorbereid man is er twee waard. En daarom helpen wij jou tijdig aan een toffe familiefoto, perfect voor de een uniek kerstkaartje dit jaar. Onze fotobooth staat steeds van 13u tot 17u voor jullie klaar!

En als afsluiter van deze sfeervolle winteruitstap, kan je lekker je buik vullen met een zoete snack rond de kerstboom.

Benieuwd naar onze activiteiten, aanbiedingen en inspirerende tips?

Volg ons via social media