Een kerstboom kopen

Wanneer de dagen korter worden en het buiten stilaan kouder wordt, betekent dat maar één iets: de zomer ruimt plaats voor herfst en winter. En daarmee komt ook onmiskenbaar het kerstseizoen terug!

Kerstbomen kopen bij Floralux

Bij Floralux kan je niet enkel terecht voor een uitgebreid aanbod kerstdecoratie. We hebben ook een enorme keuze aan mooie kerstbomen. Als je dus op zoek bent om een kerstboom te kopen, vind je hier zeker iets in jouw stijl.

Kies je voor een kunstkerstboom om jarenlang van te genieten of ga je voor de heerlijke geur en authenticiteit van een echte denneboom? Je vindt het hier beide, en steeds aan de voordeligste prijzen.

Soorten kerstbomen kopen

Hieronder vind je alvast de populairste echte kerstbomen om je zoektocht aan te vatten:

 • Nordmann:
  De Nordmann kerstboom is een moderne kerstboom die een enorme populariteit geniet. Hij heeft dikke stevige takken en zachte naalden. Ideaal aan dit soort kerstboom is dat hij geen naalden verliest. Zo heb je dus al het plezier van een echte kerstboom, zonder al het opkuiswerk dat andere dennebomen met zich mee brengen.
 • Picea Abies:
  De klassieke kerstspar is dicht vertakt met heldergroene naalden. Deze mooie kerstboom is gevoelig aan naaldverlies. Hou hem dus steeds goed vochtig.
 • Abies Fraseri:
  Een donkergroene kerstspar die weinig naalden verliest en sterk geurend is. Perfect voor wie de 'echte kerstboomgeur’ wilt.

Een echte of kunststofkerstboom?

Een echte kerstboom kopen

De geur van een echte kerstbom in huis, dat is voor velen nostalgie. Maar gelukkig hoeft het daar niet bij te blijven. Kom langs in onze plantenafdeling en ontdek onze dennebomen. Verdwaal je in het uitgebreid aanbod aan soorten kerstbomen met kluit? Laat je dan begeleiden door onze medewerkers. Zij helpen je zoeken naar de juiste kerstboom die voldoet aan jouw wensen.

Een kunststof kerstboom kopen

Investeer je liever in een kunstboom die jaren mee kan gaan? Bij Floralux kan je verschillende kunstkerstbomen kopen. Wil je een brede of smalle kunstboom? Een grote, of toch liever een kleine kerstboom in kunststof? Of misschien wel een mini kerstboom? Een groene of een witte kerstboom? In ons assortiment vindt iedereen wel een valse kerstboom die bij zijn kerstgevoel past.

Je bent hier aan het juiste adres!

Kortom, wil je een prachtige kerstboom kopen aan een voordelige prijs? Dan kom je toch naar Floralux?

 • Kerstboom gekocht? Versieren maar!

  Eén van de leukste activiteiten van de kerstperiode is toch wel het gezellig samen versieren van de kerstboom. Wij geven je alvast de tips van onze decoratie-experten!

  Ontdek er hier meer over

#DIYFloralux

Deel jouw creatie met ons

We geven je niet alleen graag leuke ideeën, we laten ons minstens even graag inspireren! Tag ons zeker in jouw post op Facebook of Instagram met de hashtag #DIYFloralux. We zijn heel benieuwd!