Aanleg

Bijna elke tuin heeft een gazon. Een gazon is gewoonweg genieten. De kinderen kunnen er ravotten of een partijtje voetbal spelen, huisdieren kunnen worden uitgelaten en met familie en vrienden kun je er feestjes en barbecues organiseren. Het gazon creëert ruimte in de tuinkamer en is een sfeermaker in de tuin in alle seizoenen.

Eens je gazon is aangelegd heb je er jarenlang plezier van. Je kunt bij ons terecht voor alle ingrediënten om van je gazon het juweeltje van je tuin te maken.  Met ons assortiment kalk en gazonmeststoffen breng je de zuurtegraad van je grond op peil, verbeter je de bodemstructuur en geef je voeding aan je bodem.

Siergazon, sportgazon, speelgazon, schaduwgazon, herstelgazon … je vindt bij ons een assortiment gazonzaden voor allerlei oppervlakten voor het zaaien van een groen, mooi en gezond gazon.

Heb je geen tuin, maar wel een dakterras of balkon, dan kun je een tuingevoel creëren door deze te bekleden met kunstgras. Voor de aanleg van kunstgras op terras of balkon kan je ook bij ons terecht.