Zijdebloemen

Je wenst je interieur op te fleuren met groen maar je hebt niet de tijd of kennis om voldoende aandacht te schenken aan bloemen en planten? Met zijdebloemen- en planten geef je je interieur toch dat groene accent zonder extra werk. De laatste jaren wonnen zijdebloemen enorm aan populariteit, ze zijn haast niet meer te onderscheiden van echte bloemen en gaan bovendien jarenlang mee. Een bezoek aan onze afdeling zal je versteld doen staan van de enorme keuze. Stel je eigen boeket samen uit ons gevarieerd assortiment steelbloemen en kunstbladeren of kies er eentje uit de kant-en-klare zijdeboeketten. Ook solitaire plantjes en mooie zijdebloemstukken maken deel uit van ons assortiment.

 

Eyecatcher

Ga je liever voor één eyecatcher? Dan vind je zeker je gading in de grote zijde kamerplanten.
Niemand zal vermoeden dat je geen groene vingers hebt als ze dit exemplaar in je woonkamer zien pronken.

 

Kunststof buxusbollen en siergrassen

Met de kunststof buxusbollen en siergrassen kan je dan weer creatief aan de slag gaan, zowel binnen als buiten. Kortom, de mogelijkheden zijn even ruim en aantrekkelijk als werken met echte bloemen en planten.
Rond Allerheiligen breiden we onze afdeling steeds uit met een extra assortiment grafcoupes. Deze zijdebloemstukken voor het kerkhof zitten in een verstevigde pot zodat ze bestand zijn tegen barre weersomstandigheden.