Decoratie

Geef je je interieur graag af en toe een nieuwe look? Dit kan heel eenvoudig met enkele nieuwe decoratieve elementen. Wij tonen je graag hoe je met een klein budget een nieuwe sfeer in je interieur brengt. Onze decoratie is niet enkel betaalbaar maar wordt steeds op een verrassende en inspirerende manier uitgestald zodat je ideeën kunt opdoen voor jouw interieur.

 

Seizoenen

We spelen vroeg in op de wisselende seizoenen: lente, Pasen, Halloween, Kerst, … Zo ben jij ruim op tijd mee met de laatste trends en kan je je leefruimtes voorbereiden op het komende seizoen. Ook voor etalagisten en decorateurs zijn we een paradijs bomvol inspiratie en betaalbare decoratie. Zelfs leveranciers komen hier inspiratie opdoen voor hun showrooms. 

 

Op zoek naar een geschenk?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je vindt er voor elk wat wils en dat voor een prikje. Een originele fotokader, een ludiek beeldje, een decoratieve schaal,...
de keuze is aan jou!

Is je kamer of kot nog niet klaar voor het nieuwe schooljaar?

Geen probleem, bij Floralux kun je die voor een prijsje omtoveren tot een eigen verhaal.

 

Kerst bij Floralux, da's iets unieks

Elk jaar staat de kerstafdeling ruim in de kijker met maar liefst 1.500 m² aan kerstartikelen die ingedeeld worden in verschillende kamers met elk een eigen thema. We halen alles uit de kast om je te laten shoppen in een waar kerstparadijs. De volledige afdeling wordt feeëriek gedecoreerd door ons eigen team van creatieve werknemers dat maandenlang bezig is met de voorbereiding.

Daarom starten we reeds in augustus met de installatie van onze kerstartikelen. Zo hebben wij voldoende tijd om alles prachtig te decoreren en kan jij tijdig de nieuwste trends spotten. Jaar na jaar krijgen we veel persaandacht voor de vroege installatie van onze kerstafdeling, we maken er dan ook unieks van en we zijn bijzonder trots op de creativiteit die we in huis hebben.