Kerst in Floralux

Benieuwd naar wat Kerst 2019 zal brengen?
Plan dan dit weekend al een bezoekje aan Floralux. Onze enthousiaste medewerkers zijn deze week gestart met het uitstallen van de eerste kerstdecoratie. Al jaren is Floralux dé hotspot om kerstdecoratie te shoppen. Je vindt er maar liefst méér dan 6.000 verschillende kerstartikelen. Het enorme aanbod in combinatie met zachte prijzen zorgt jaarlijks voor een toestroom van kijk- en kooplustigen, tot over de grenzen heen.
Nu zaterdag openen we het eerste kerstthema voor onze klanten. De komende weken wordt elk weekend een nieuw thema geopend, tegen eind september zal de gigantische kerstafdeling compleet zijn.

Wat mag je dit jaar verwachten?

  • De kleur geel is dé trendkleur, je vindt deze kleur terug in alle mogelijke tinten. Trendwatchers voorspellen bovendien dat het ook nog dé kleur blijft voor 2020.
  • Fluweel maakt een comeback en dat wel op een erg theatrale manier gecombineerd met een overvloed van bloemen.
  • Overdadig en opvallend zou je denken maar opmerkelijk is toch de terugkeer naar een eerder sobere en stijlvolle manier van decoreren. Matte objecten genieten de voorkeur, glitter en blingbling verdwijnen op de achtergrond.

We nemen graag de tijd het goed te doen

Dat het vroeg is zullen we niet ontkennen, kerst is nog veraf. Heel wat klanten zijn echter al benieuwd wat de kersttrends dit jaar zullen brengen en zelfstandigen en decorateurs starten graag vroeg met hun inkopen. Het uitwerken van de kerstdecors vergt bovendien de nodige tijd.
“Reeds in februari staken we de koppen bij elkaar om de thema’s en de decors te bepalen. In de maanden daarop zochten we attributen en werkten we onze decors tot in de puntjes uit op papier. Onze klanten verwachten elk jaar veel van onze kerstafdeling, we nemen dan ook de nodige tijd om het goed te doen.“  Aldus Valerie Watteyne, verantwoordelijke van de kerstafdeling in Dadizele.

Familiemomenten zo mooi en gezellig mogelijk beleven

Zowel in Floralux Ham als in Floralux Dadizele leven we ernaar toe te kunnen starten met de opbouw van onze kerstafdeling. “Kerst is iets speciaals, het gaat niet om de mooiste kerstboom of de origineelste kersttafel. Het gaat erom dat familiemoment zo mooi en zo gezellig mogelijk te beleven. Dat een sfeervol ingericht huis daartoe bijdraagt, daar zijn we bij Floralux absoluut van overtuigd.“  zegt Marleen Theys, zaakvoerster van Floralux Ham.
Vandaar kiest Floralux als hoofdthema voor dit jaar: Family Moments. 6 inspirerende decors met elk hun eigen kleurenpalet en stijl brengen je in de kerstsfeer.

Een tipje van de sluier

Dit weekend wordt het thema ‘Close to Nature’ geopend, daarin vind je een combinatie van herfst- en kerstdecoratie. Bruine en groene tinten gecombineerd met de trendkleur mosterd voeren de hoofdtoon. Je ontdekt er ook al de eerste fluwelen interieuraccessoires.

Kom zeker eens langs, het belooft een warme kerst te worden dit weekend ;)