Floralux Ham

15.500 m² winkelplezier!

Floralux Ham

Het ontstaan van het tuincentrum in Ham

In 2018 openden we in Ham ons tweede tuincentrum onder het Floralux concept. Ditmaal dus aan de andere kant van het land en weg van onze roots in West-Vlaanderen. Het enorme winkelcomplex werd gebouwd op de oude site van tuincentrum ’t Serreke in Ham. Het nieuwe tuincentrum in Limburg is een weerspiegeling van wat te vinden is in Dadizele, in combinatie met de sterktes en de eigenheid van ’t Serreke.

Wij werken samen met verschillende plantenkwekerijen uit Limburg en België, en zelfs verschillende buitenlandse plantenkwekerijen. Als je op zoek bent naar het grootste tuincentrum in Limburg, kom je toch gewoon bij Floralux langs? Bij ons vind je een en een cafetaria voor een ontspannend hapje en drankje voor, tijdens of na het shoppen.

De ligging van tuincentrum Floralux in Ham

Kom ons uitgebreide assortiment kwaliteitsproducten bezoeken in Ham, ons tuincentrum is gelegen tussen Antwerpen en Hasselt. Onze winkel is zo centraal gelegen dat je zowel vanuit de provincies Limburg, Antwerpen, Luik als Vlaams Brabant ons kunt bezoeken.

 

Dankzij de ligging vlak aan de autosnelweg is ons plantencentrum in Limburg zeer gemakkelijk te bereiken. Ook onze Nederlandse vrienden kunnen bij ons komen shoppen, want zelfs vanuit Eindhoven, Tilburg of Maastricht is het amper een uurtje rijden.

Snel ons plantencentrum in Limburg bereiken

Kom je naar ons tuincentrum in Ham met de auto? Om Floralux te bereiken neem je op de Ham naar N141 richting Leopolsburg/Ham/Tessenderlo.

Uit de richting van Hasselt: Aan het einde van de afrit neem je op het naar de Dijkstraat.

Uit de richting van Antwerpen: Aan het einde van de afrit neem je op het r, richting Kwaadmechelen. Aan het naar de Dijkstraat. Hier vind je dan aan je rechterzijde de oprit naar de parking van tuincentrum Floralux in Ham.

Om ons tuincentrum in Limburg, België te bezoeken met het openbaar vervoer, neem je de bus Geel - Maaseik / Maaseik - Geel en stap je af aan (402750). Vanaf daar is het nog zo'n 200 meter wandelen.

Activiteiten in de buurt

Op zoek naar een leuke daguitstap? Combineer een bezoekje aan ons tuincentrum in Limburg met enkele andere activiteiten in de buurt zoals:

  • de Olmense zoo,
  • Sunparks Kempense Meren,
  • Provinciaal domein Bokrijk,
  • Bobbejaanland.

Het tuincentrum in Ham is de uitgelezen plek om er een van te maken!