Floralux Christmas

Knus met het hele gezin op de bank naar een kerstfilm kijken of gezellig samen de kerstboom versieren, omringd door fonkelende lichtjes terwijl kerstmuziek door de speakers klinkt: de allerfijnste herinneringen ontstaan wanneer je tijd spendeert met de mensen die je lief zijn. Welk moment is beter geschikt voor een gezellig samenzijn dan kerst? Om je familiemoment te beleven in een gezellig ingericht huis, vind je hier alvast inspiratie:

Prachtige decors en inspirerende creaties geven je ideeën om jouw huis in te richten. Er zijn 6 thema’s met elk hun eigen kleurenpalet en stijl. Nostalgisch of gedurfd, je ontdekt er gegarandeerd de stijl die bij jou past.

Een ongeziene keuze aan kerstversiering, kerstballen, kerstverlichting, kunststof kerstbomen en verlichte huisjes,… aan voordelige prijzen. Je moet het zien om het te geloven.

Verkies je een natuurlijke kerstboom?

Dan kan je vanaf 13 november in de plantenafdeling terecht. Door de jarenlange expertise van Floralux kan je er steeds vertrouwen op een vers aanbod aan planten van topkwaliteit.