Bloembollen

Niks leuker dan bloembollen die opeens de kop opsteken in je tuin. Bloembollen planten is echt niet moeilijk, ook kinderen zijn er dol op. Het vergt weinig moeite en je kunt lang genieten van een kleurrijke tuin. Kom ons ruime herfst -en voorjaarsassortiment ontdekken en kweek je eigen bloemen voor een prikje. We hebben ook bloembollen van vaste planten in ons assortiment.

Herfstassortiment

Ons assortiment biedt vanaf eind augustus bloembollen die in het voorjaar bloeien. Zodra deze bloembollen naar boven komen krijg je een echt lentegevoel. Krokussen, hyacinten, narcissen, tulpen, irissen, …  ze zijn allemaal in ruime mate verkrijgbaar in een mooi en gevarieerd aanbod. De voorjaarsbloembollen worden in de herfst geplant voor de eerste vorst intreedt.

Voorjaarsassortiment

Vanaf januari vind je de bloembollen die bloeien tijdens de zomer en de herfst : begonia’s, dahlia’s, … Je plant deze bloembollen in het voorjaar eens de vorst voorbij is tot eind mei. Ze bloeien binnen één seizoen en zorgen dat je gans de zomer geniet van een oase van kleur in je tuin.