Boeketten

Bloemen brengen sfeer, kleur en vrolijkheid in huis. Een boeket bloemen is niet enkel leuk om te krijgen maar ook om te geven. Wil je iemand verrassen ? Wil je iemand een geschenk geven ? Of heb je zelf eens een boeketje verdiend?  Bloemen zijn altijd een goed idee en brengen feest.
In onze afdeling snijbloemen word je dagelijks verwelkomd door een gevarieerd aanbod aan de beste prijs. Onze bloemisten zijn echte specialisten en staan steeds ter beschikking om van jouw keuze uit onze losse snijbloemen een prachtig boeket te maken terwijl je wacht of verder winkelt.  Alsook staan er steeds boeketten klaar om mee  te nemen.
Om je boeket compleet te maken kan je voor een bijpassende vaas terecht in onze afdeling glas.

 

Enkele tips om lang te genieten van je boeket:

  • Hou rekening met het weer. Bloemen zijn gevoelig voor regendruppels, het is beter je boeket naar beneden te houden als je buitenkomt bij regenweer. Bloemen houden niet van grote temperatuurverschillen. Probeer ze niet lang in de vrieskou te houden. Hou ze bij warm weer niet te lang in de wagen en leg ze niet aan het raam. Laat de bloemen geen uur zonder water.
     
  • Zet je boeket zo snel mogelijk in vers lauw water, beter leidingwater dan regenwater. Plaats het boeket tot aan het bindpunt in het water en verwijder alle bladeren onder de waterlijn. Regelmatig verversen of bijvullen van vers water is aangeraden, zeker als het warm is krijg je sneller aanslag op je water.