Benodigdheden

Kamerplanten zijn de sfeermakers in het interieur. Ze zorgen voor een speciale sfeer in huis en uiteraard wil je er zo lang mogelijk van genieten. Het is van belang dat je de kamerplant zo goed mogelijk verzorgt.

Een kamerplant heeft voeding nodig, de ene plant al meer dan de andere. Op de verpakking kom je te weten voor welke planten de voeding geschikt is : orchidee, palm, cactus,… Er zijn verschillende soorten voeding in de vorm van meststoffen verkrijgbaar : vloeibare meststoffen, korrels en staafjes.

De kamerplant komt volledig tot zijn recht met een stijlvolle bijpassende sierpot of mand. Ontdek ons ruimte assortiment in allerlei vormen, kleuren en materialen. Met een plantentrolley kun je comfortabel de kamerplant van buiten naar binnen verplaatsen in de winter.

Verder hebben we ook de volgende benodigdheden voor kamerplanten in ons aanbod : kwaliteitspotgrond, decoratieve hydrokorrels, bonsai schaar en tang, transparante orchidee potten, orchidee clips, bladglans spuit, plantverstuiver, …