Kamerplanten

Kamerplanten zijn nog nooit zo populair geweest. Groen in huis halen is echt dé trend van het moment. En dat kan ook niet anders. Niet enkel zorgen kamerplanten voor frisse groene toetsen in je interieur, ze bevorderen ook nog eens de luchtkwaliteit. Ideaal in een tijd waarin we hunkeren naar natuur en zuivere lucht. Naast de klassiekers zoals orchideeën, vetplantjes en cactussen die populair blijven, hebben we ook veel ‘hippe’ planten die modetrends volgen zoals de Tillandsia, Aloë Vera, varens, of het pannenkoekenplantje. Zelfs de Sanseveria die vroeger als ‘oubollig’ gezien werd is helemaal terug.

Dé koning onder de kamerplanten is toch wel de orchidee!

Met zijn opvallende kleuren, speciale vormen, én meer dan 20.000 soorten is het een echte must-have in huis. Prachtig als solitaire plant, maar ook in groep schitteren ze. Een orchidee kan meerdere keren per jaar bloeien, je blijft er dus plezier aan hebben. Voor een optimale verzorging volg je de tips op: orchidee-verzorgen

Wist je zelfs dat het extract vanille is afkomstig van een orchidee genaamd Vanilla planifolia die in vele tropische landen gekweekt wordt? Floralux heeft steeds een orchideeën en andere bloeiende kamerplanten.

Een babyborrel, huwelijk of communie in het vooruitzicht?

Ga voor een origineel en ecologisch geschenk en . De symboliek erachter is ook nog eens mooi: de plantjes groeien mee met je kindje of groeien verder net als jullie liefde voor elkaar groeit.

 

Kies voor een en versier de plantpotjes met een gepersonaliseerd kaartje voor een extra leuke touch.

Wist je dat kamerplanten naast hun kracht om je interieur op te fleuren, soms ook speciale krachten hebben? Wat dacht je van:

  • De genezende krachten van de Aloë Vera?
  • Of luchtzuiverende krachten zoals de Sanseveria of Monstera?
  • Of de Krulvaren of Lepelplant die de luchtvochtigheid verbeteren?