accessoires

Een kat gebruikt nu eenmaal zijn nagels. Dit doet hij om zijn territorium af te bakenen. Een krabpaal is de ideale speel –of slaapplaats voor een kat maar ze kunnen ook hun klauwen op een krabpaal aanscherpen. We hebben ze in verschillende soorten en formaten.

Een  comfortabel slaaphoekje voor je kat creëren kun je met ons aanbod aan manden, kussens, dekens en holletjes.

De kat binnen of buiten laten is niet altijd evident. Met een kattenluik kan je kat altijd het huis in en uit, ook als je zelf niet thuis bent. Een kattenluik biedt comfort en vrijheid zowel voor jou als je kat.

Eet-en drinkpotten behoren tot de standaard uitrusting van de kat. We hebben een grote keuze in alle formaten in allerlei kleuren en materialen.

De kat meenemen op reis of naar de dierenarts moet stressvrij kunnen verlopen, zowel voor de kat als zijn baasje. In ons aanbod vind je vast en zeker een transportbox –of kooi die je hierbij extra comfort kunnen bieden.

Als de kat niet buitenkomt is het uiteraard belangrijk dat ze zich niet verveelt, zeker als je niet thuis bent. Urenlang kan een kat zich vermaken met iets kleins, in ons aanbod van speeltjes vind je zeker iets waarmee je je kat blij kunt maken.