Voeding

Honden worden niet voor niets vaak bestempeld als trouwe viervoeters. Ze houden van hun baasje en genieten enorm van de aandacht die ze krijgen. Zorg goed voor je hond, een gezonde hond is levendig, heeft een glanzende vacht en een goede stevige ontlasting. Voeding speelt een belangrijke rol in de verzorging van je hond, daarnaast zijn voldoende lichaamsbeweging en aandacht het beste wat je je viervoeter kan geven.

Voeding

Zorg ervoor dat je hond een gezonde en evenwichtige voeding krijgt, dit is van uiterst belang om ziektes te voorkomen. De ene hond heeft snel last van overgewicht, de ander eet dan weer te weinig.  Het is belangrijk dat je hond aangepaste voeding krijgt naar zijn noden.

We bieden je een grote keuze aan merken en soorten voeding. Kwaliteitsvoeding voor puppy's en kleine, middelgrote en grote honden en dieetvoeding om problemen aan te pakken. Daarnaast bieden we ook een ruim assortiment gespecialiseerde voeding voor specifieke rassen. Merk je dat je hond lusteloos is of een doffe vacht heeft? Dan heeft hij wellicht niet de juiste voeding. Vraag steeds raad aan je dierenarts bij twijfel.

Floralux hondenvoer

Floralux heeft haar eigen merk hondenvoeding. Er zijn 4 varianten verkrijgbaar afhankelijk van de leeftijd en het gewicht van jouw hond. De samenstelling werd in samenwerking met een kwaliteitsleverancier zorgvuldig uitgebalanceerd. Zo verzekeren we je van een smakelijke en gezonde voeding voor jouw viervoeter tegen een goede prijs.