accessoires

Willen we de hond vlug even uitlaten, een flinke wandeling doen of de hond begeleiden in een grotere mensenmassa, een leiband of uitrollijn is ideaal om samen in alle comfort te kunnen wandelen. Ontdek ons ruime assortiment  leibanden, uitrollijnen, halsbanden, harnassen om je hond te begeleiden. Je vind ze in allerlei materialen, kleuren, motieven en afmetingen.

Voer -en drinkbakken behoren tot de standaard uitrusting van de hond. We hebben een grote keuze in  alle formaten in allerlei kleuren en materialen. Hoeveel eten je in een voerbak moet doen is afhankelijk van verschillende factoren. Grootte, ras, levensstijl, omgevingstemperatuur en leeftijd bepalen mee de hoeveelheid voedsel dat in een eetpot moet. Zorg dat er altijd vers drinkwater naast de voerbak staat.

Elke hond heeft uiteraard een hondenmand nodig die zorgt voor veiligheid en hem een comfortabele slaapplek biedt. Als de mand in een plek met tocht staat, kies je beter voor een hondenmand met een opstaande rand. Om de hond wat extra comfort te bieden kun je in de mand nog een hondenkussen –of deken leggen. In onze winkel vind je manden, kussens en dekens in allerlei uitvoeringen en kleuren die passen bij je interieur.

In ons enorme keuze hondenspeelgoed kun je zeker en vast iets vinden waarmee jouw hond urenlang plezier aan zal beleven. Vrolijke piepende speeltjes, kauwspeeltjes,  waterspeelgoed, pluche speeltjes, zwem –en waterspeelgoed, apporteer –en werpspeeltjes, touwen, ringen, puppyspeelgoed, … je kunt het zo gek niet bedenken.

Van kleins af voeden we puppy’s op in het zindelijk worden of het trainen in gehoorzaamheid. De puppy trainer is het ideaal accessoire om de pup hierin te trainen. Je kunt ook bij ons terecht voor poepzakjes en poepzakhouders.