Het leukste tuincentrum voor jong en oud

In de 60 jaar dat Floralux bestaat, is het een begrip geworden in zowel België als Frankrijk. Dat kan ook niet anders, als grootste tuincentrum in België met 25.000 m² in Dadizele, 15.500 m² in Ham en meer dan 10.000 m² in Sint-Pieters-Leeuw. In onze tuincentra kan je steeds leuk en goedkoop mooie decoratie en planten van topkwaliteit kopen.

Onze winkels

Floralux Sint-Pieters-Leeuw

Bergensesteenweg 408
1600 Sint-Pieters-Leeuw
T: +32 (0)23 77 86 32

Dagvers aanbod in het plantencentrum

In de tuinafdeling vind je ons enorme aanbod aan tuinplanten, kamerplanten, snijbloemen en al hun benodigdheden. Ons tuin- en plantencentrum is overdekt met een cabrioserre waardoor je zowel in de winter als in de zomer aangenaam kunt winkelen.

Ons tuincentrum is gekend voor het dagverse aanbod, recht van de veiling. Daarnaast gaan onze ervaren aankopers en plantenkenners persoonlijk langs bij plantenkwekerijen in binnen- en buitenland om de planten in onze winkel te selecteren. Zo vind je steeds het grootste aanbod in ons plantcentrum.

Decoratie voor elk seizoen & budget

Naast onze plantenwinkel is er in onze tuinwinkel ook plaats voor een uitgebreid aanbod unieke en betaalbare decoratie! We tonen je graag hoe je met een klein budget sfeer in je interieur brengt. In ons tuincentrum wordt decoratie steeds op een verrassende en inspirerende manier uitgestald zodat je ideeën kunt opdoen voor jouw interieur.

We spelen altijd vroeg in op de wisselende seizoenen zodat jij ruim op tijd mee bent met de laatste trends. Kom je voor decoratie, kaarsen, bloempotten of textiel? In ons tuincenter is er voor iedere smaak of voorkeur wel iets te vinden.

Doe het zelf afdeling voor echte knutselaars

Steek je graag zelf de handen uit de mouwen? Dan kan je bij Floralux ook altijd terecht voor ons uitgebreide aanbod hobbymaterialen. Een geboorte, communie of trouwfeest op de planning staan? Kom dan zeker eens op bezoek in het grootste tuincentrum in de buurt!

Dierenafdeling midden in het tuincentrum

Ook je geliefde huisdier wordt niet vergeten. In onze dierenafdeling tref je alle benodigdheden voor honden, katten, konijnen en andere huisdieren. En zelfs voor de aankoop van je diertje kan je terecht in onze tuinwinkel.

Wij verkopen verschillende soorten:

De dieren worden steeds onder en verkocht.

Parking en toegankelijkheid

Om het je gemakkelijk te maken, is er een grote parking aangelegd rondom ons tuincenter. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor mindervaliden. Voor hen en gezinnen met kinderen zijn er ook aangepaste winkelkarren en toiletvoorzieningen aanwezig.

Tuincentrum open op zondag

Floralux is niet enkel open in de week, ons tuincentrum is ook altijd open op zondag. Het is dus elke zondag koopzondag in ons tuincentrum. Op feestdagen zijn we ook open. Dinsdag is de sluitingsdag van Floralux. Wil je kijken of ons tuincentrum vandaag open is? Klik dan vlug door naar de openingsuren en plan je uitstap naar het grootste tuincentrum in België.

Onder ‘onze service’ vind je al jouw antwoorden over de diensten van ons tuin- en decoratiecentrum.

Controleer voor je langskomt nog eens of je het juiste adres hebt van ons tuincentrum onder ‘winkels’. Hier vindt je alle info over al onze vestigingen.

  • Inspirerend
  • PLEZIERIG
  • BETROUWBAAR
  • BETAALBAAR
  • TOEGANKELIJK

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

In onze wekelijkse nieuwsbrief delen we onze promoties, handige tuintips, inspirerende creaties, nieuwigheden in onze winkels, … Kortom, iets om elke week naar uit te kijken, schrijf je snel in!

Inschrijven