Winkelmedewerkers decoratieafdeling (M/V): Floralux Dadizele

Floralux® NV is een modern en snelgroeiende groep van tuincentra, actief in de  distributie en verkoop van planten, bloemen, tuinartikelen en decoratie en marktleider in België.

Met onze vestigingen in Dadizele & Ham & Sint Pieters Leeuw creëren we meer dan 40.000m² shopplezier, bieden we meer dan 2.200 parkingplaatsen en stellen we meer dan 200 medewerkers tewerk. Ook online via Tuinadvies kan je bij Floralux terecht!

Wij bieden een ruim, verrassend en dynamisch Huis & Tuin assortiment aan toegankelijke prijzen zodat elke klant van zijn huis een thuis kan maken! Wil jij meehelpen om het "thuiskom" gevoel aan te wakkeren?

Dan ben jij misschien de juiste persoon voor onze openstaande vacature: mederwerker decoratieafdeling


Aanbod

ls medewerker van deze afdeling heb je een heel afwisselend job. Je zorgt er enerzijds voor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dit doe je door samen met je collega’s de rayons goed te voorzien van de nodige producten. Je zorgt ervoor dat de winkel er net en ordelijk bij ligt en je bent een aanspreekpunt voor de klant.

Met je gevoel voor decoratie help je het aanbod aantrekkelijk te presenteren. In drukke momenten wordt je ook ingeschakeld aan de kassa. Je komt terecht in een bloeiend familiebedrijf waar veel belang gehecht wordt aan teamwerk en aan een goede werksfeer. Je krijgt een boeiend salarispakket, aangevuld met extra legale voorwaarden.

Diploma

Geen specifieke studievereisten.
Ervaring in verkoop is een groot pluspunt alsook gevoel/ ervaring in decoratie omgeving.

Talenkennis

  • Nederlands zeer goede kennis
  • Frans goede kennis

Profiel

  • U draagt begrippen als klantvriendelijkheid, integriteit en samenwerken hoog in het vaandel
  • U werkt nauwkeurig en resultaatgericht
  • U bent stressbestendig
  • Flexibel: 1 op 2 weekends werken

Ben je ongewoon goed in je vak?

Bezorg ons dan in dit geval jouw originele motivatie en CV naar: jobs@floralux.be tav Evelien Luyckx