Voorjaarsthema's

IN FLORALUX HAM

Voorjaarsthema's in Floralux Ham

Wanneer de winter op zijn einde loopt en de lente in zicht is, kan ons interieur wel een opfrissing gebruiken. Wij tonen je graag aan de hand van enkele thema’s hoe je jouw interieur klaarstoomt voor de zomer. Onze decoratie wordt uitgestald in verschillende sfeerhoeken zodat je inspiratie kan opdoen voor jouw interieur. Ontdek nu onze 4 unieke thema’s.

Casa Terra

In de trend 'Casa Terra' overvalt een reisgevoel je meteen. De natuurtinten, met name de terracotta kleur sieren deze trend. Decoreren doe je met natuurlijke elementen zoals touw (macramé) en hout. De ideale planten voor deze stijl zijn cactussen en agaveplanten, deze passen perfect in het zuiders paradijs dat je creëert.

Marketplace

Fris groen, vrolijk geel, geurende bloesems. Hier en daar een speels diertje die zich reeds laat zien... De lente is al in het land in onze sfeerhoek 'Marketplace'. Met deze trend haal je een beetje van buiten naar binnen en laat je de lentekriebels opleven.

Pasen

De Paashaas is toegekomen in Floralux en heeft heel wat van zijn huppelende en kakelende vrienden mee gebracht. Met deze schattige konijntjes, kipjes of kuikentjes in combinatie met vrolijke pastelkleuren zoals lichtroze fleur je meteen je interieur op. Combineer met bloemen in dezelfde tinten of zachte stofjes voor een elegante look.

Tropical

Waan je in een echt tropisch oerwoud terwijl je door onze urban jungle loopt. Hier kom je veel groentinten tegen, in combinatie met kleurrijke, in het oog springende accenten zoals oranje of goud. De tropische vogels sieren je decoratie, net als enkele tropische planten zoals de paradijsvogelplant, bromelia of de monstera.