Nieuw: interactieve infozuilen

 

 

We hechten groot belang aan communicatie met onze klanten, naast informeren en adviseren willen we vooral hun mening vragen. Enkel zo kunnen we blijven evolueren en doelgericht werken aan een klantvriendelijke en klantgerichte winkel.

Sinds kort staan 8 infozuilen verspreid in onze winkel die in het oog springen door hun fel oranje kleur. Elke zuil is voorzien van een interactief touchscreen  waarop we rechtstreeks informeren over promoties en koopjes. Bovendien kan je er ook het winkelplan op raadplegen, een enquête invullen, je mening delen,…  In de toekomst zullen meer functies toegevoegd worden om je winkelbezoek nog aangenamer te maken.

Voor de ontwikkeling van de software voor dit innovatief project konden we rekenen op de expertise van Ant Systems. Hun state-of-the-art software zorgt ervoor dat we op een eenvoudige manier efficiënt en direct kunnen communiceren via de schermen in de winkel. Op een onbeperkt aantal schermen kunnen wij gerichte informatie en interactie beheren en delen in onze winkel. Daarnaast werden koppelingen gemaakt met ons Web-, ERP en mailingpakket.
Meer info? Neem een kijkje op hun website www.antsystems.be