Medewerker tuincentrum (M/V): Floralux Dadizele

Floralux® NV is een modern en snelgroeiende groep van tuincentra, actief in de  distributie en verkoop van planten, bloemen, tuinartikelen en decoratie en marktleider in België.

Met onze vestigingen in Dadizele & Ham & Sint Pieters Leeuw creëren we meer dan 40.000m² shopplezier, bieden we meer dan 2.200 parkingplaatsen en stellen we meer dan 200 medewerkers tewerk. Ook online via Tuinadvies kan je bij Floralux terecht!

Wij bieden een ruim, verrassend en dynamisch Huis & Tuin assortiment aan toegankelijke prijzen zodat elke klant van zijn huis een thuis kan maken! Wil jij meehelpen om het gevoel aan te wakkeren?

Dan ben jij misschien de juiste persoon voor onze openstaande vacature:


Ben je gepassioneerd door planten? Dan ben je in ons bloeiend tuincentrum aan het juiste adres! Als medewerker met kennis en/of ervaring in de plantenwereld, help je actief mee in een afdeling van het tuincentrum. Samen met je verantwoordelijke en je collega's zorg je ervoor dat je afdeling goed draait, er steeds netjes bij ligt en alle planten op tijd en stond goed aangevuld zijn. Je geeft professionele uitleg aan onze klanten en zorgt ervoor dat elke klant met een

Profiel

  • Je beschikt minimum over een diploma richting tuinbouw of u heeft relevante ervaring in de tuinbouwsector.
  • Je spreekt Nederlands en beschikt over een kennis van het Frans.
  • Fysieke handenarbeid schrikt je niet af.
  • Je draagt begrippen als klantgerichtheid, integriteit en samenwerken hoog in het vaandel.
  • Je bent flexibel, stressbestendig.
  • Je werkt nauwkeurig en resultaatgericht.

Aanbod

Floralux is en een gevestigde waarde in de streek. Je komt terecht in een familiebedrijf waar veel belang wordt gehecht aan teamwerk en aan een goede werksfeer. Je krijgt een boeiend salarispakket, aangevuld met extra legale voordelen.


Ben je ongewoon goed in je vak?

Bezorg ons dan in dit geval jouw originele motivatie en CV naar: jobs@floralux.be tav Evelien Luyckx.