Breng kleur met

HORTENSIA

Hortensia

Music Collection

Music Collection® is een bijzondere selectie Hortensia’s met een zeer lange bloeitijd. Zeven verschillende rijkbloeiende soorten met ieder een eigen diepe klankkleur. Samen vormen zij het muziekstuk van tuin of terras.

  • Nieuwe speciaal geselecteerde soorten
  • Zeer lange bloeitijd
  • Bloei op éénjarig hout
  • Sterke takken
  • Zeer diepe kleuren
  • Vol en rijkbloeiend
  • Ziektevrij

MAGICAL® FOUR SEASONS

Een Magical-hortensia kan echt toveren. De vele bloemen veranderen in één jaar zeker drie tot vier keer van kleur. Dat levert een boeiend schouwspel op in de tuin. De ‘magische’ boerenhortensia heeft sterke takken waardoor de tuinplant minder snel gaat hangen bij stevige of langdurige regenbuien.

FLAIR & FLAVOUR

De Hydrangea Flair & Flavour serie kenmerkt zich door een bijzonder makkelijke herbloei. Na de eerste bloei in Mei / Juni vormt zich in de 2de helft van de zomer op nieuwe uitgelopen scheuten opnieuw knoppen die terug voor een kleurenpracht zorgen. Naast dit bijzondere kenmerk hebben de schermbloemige soorten ook als eigenschap een dubbelbloemige bloem te hebben. Bovenop de kern van de bloem groeit een nieuwe kern die groen/geel van kleur is en later de kleur van de buitenbloem aanneemt (roze of blauw).

Forever & Ever

Forever&Ever® hortensia is ondanks de eenvoudige verzorging een hele dankbare en uitbundige bloeier met extra veel bloemen. De hortensia vraagt voldoende water, maar heeft verder vrijwel geen aandacht nodig. De hortensia is geschikt voor in de tuin in borders, maar ook als terras- of balkonplant in een pot.

Black Diamonds

Deze prachtige exclusieve hortensia is een bijzondere verschijning. De opvallende nerven op het donkerkleurige blad zijn een lust voor het oog. De bloemschermen zijn bijzonder door de heldere rode kleur. De Black Diamond groeit langzaam, waardoor een natuurlijk evenwicht ontstaat tussen de opbouw van de plant en de hoeveelheid bloemen. Het is een eyecatcher op een terras of in je tuin.