FLORALUX showt wintertrends

De creativiteit viert weer hoogtij in Floralux. Naar jaarlijkse gewoonte zijn ze gestart met de opbouw van hun alomgekend kerstdorp. Deze week werd er gewerkt  achter de schermen maar vandaag is het eerste deel geopend voor het publiek.  Eind september zal de kerstafdeling van maar liefst 1.500m² compleet zijn.

 

 

Het Dadizeels tuin- en decoratiecentrum steekt heel wat tijd en energie in de voorbereiding en opbouw van hun kerstdecoratie. De komende weken wordt er gewerkt aan 6 feeërieke thema’s,  elk met een eigen stijl en kleurenpalet. “Wij presenteren de wintermode op vlak van decoratie, niet enkel bomen en ballen maar alles wat je huis gezellig maakt” aldus publiciteitsmanager Fien Ternest. “In dat opzicht zijn we dus zeker niet te vroeg, heel wat klanten zijn al nieuwsgierig.”

Trendy dit jaar zijn etnische prints en pluimen, een duidelijke Indiaanse invloed. Daarnaast wordt marmer weer helemaal hip, uiteraard biedt Floralux betaalbare alternatieven. Ook smalle kunststof kerstbomen worden almaar populairder, een ideale oplossing voor wie weinig ruimte heeft maar toch een kerstboom wil plaatsen. Op vlak van verlichting maken kaarsen met LED-verlichting
hun opmars. Helemaal nieuw is de kerstverlichting waarbij je zelf de kleur kan bepalen, afhankelijk van de sfeer die je wilt stel je de verlichting in op warm wit, koel wit of een mix van kleuren.

‘Wonder Forest’  is het eerste thema dat reeds te bewonderen is, een mix van herfst en kerst waar hout, bosdieren, brons- en natuurkleuren de sfeer bepalen. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Ga dan zeker eens langs, het belooft nu al een warme kerst te worden!