Floralux Ham is open sinds 1 mei
15.500 m² winkelplezier
Alles onder 1 dak voor huis, tuin en dier
Voor elk wat wils

Floralux Ham is open

Op dinsdag 1 mei openden we de deuren van ons nagelnieuw tuincentrum in het Limburgse Ham, een enorm winkelcomplex van méér dan 15.000m² vlak aan afrit 25 van de E313 in Ham.

 

We zetten sterk in op prijs en aanbod en bieden een enorme diversiteit aan planten van topkwaliteit verwachten aan de scherpste prijzen. Ook op vlak van decoratie en dierbenodigdheden is Floralux Ham een belangrijke speler.  Het enorme aanbod kan je ontdekken in een hedendaags kader met aandacht voor winkelcomfort en beleving.

Wat mag je verwachten van onze 2de vestiging?

 •  De plantenserre van 4.000m² is overdekt door een volautomatische cabrioserre waardoor het ook bij regenweer aangenaam en droog winkelen is.
 • Het aanbod in planten en kamerplanten is enorm. Zowel de professionele tuinliefhebber als de man/vrouw met minder groene vingers vindt er z'n ding. Wil je je tuin opnieuw aanleggen voor een betaalbaar bedrag dan moet je naar Floralux komen.  Er wordt heel sterk ingezet op diversiteit en kwaliteit.
   
 • Het decoratiegedeelte speelt in op hedendaagse trends en seizoensgebonden thema’s. Doorheen het brede gamma aan betaalbare interieuraccessoires prikkelen inspirerende decors om woonideeën op te doen.
   
 • In de dierenafdeling is er een aanzienlijk uitgebreid assortiment voeding, accessoires en verzorgingsproducten. Knaagdieren, vissen en kippen worden er in optimale omstandigheden verzorgd en verkocht.
   
 • We dragen het comfort van onze klant hoog in het vaandel: brede gangen, nieuwe winkelkarren, goed onderhouden toiletten en infopunten in de winkel.
   
 • Er is een volledig nieuw aangelegde parking voor 550 wagens met voldoende parkeerplaatsen voor mindervaliden.

 

Een totaalbeleving

We mikken op een totaalbeleving voor het ganse gezin en spelen daarom in op de noden van al onze klanten. Zo werd in het winkelconcept speciaal aandacht besteed aan kinderen maar ook aan personen met een beperking. Ook de zorg voor het milieu speelt een belangrijke rol, er wordt  geïnvesteerd in zonnepanelen en laadpunten voor elektrische wagens en fietsen worden voorzien. De winkel is steeds open op zon- en feestdagen, een ideale uitstap dus :)

Volg ons op Facebook: Floralux Ham