Floralux gaat weer uit de bol met kerstballen

Zaterdag 26 augustus openen we het eerste deel van ons kerstdorp voor het grote publiek

kerst Floralux Dadizele kerstdecoratie

Het is een jaarlijkse traditie geworden, reeds in de zomervakantie starten we met het etaleren van onze kerstdecoratie. Dit is een bewuste keuze die we maken, zowel voor onze klanten als voor ons personeel.  “Heel wat klanten zijn reeds op zoek naar de trends voor deze winter, wij staan graag als eerste in de rij om reeds een tipje van de sluier te lichten.” aldus Valerie Watteyne, verantwoordelijke van onze kerstafdeling. “Bovendien is dit voor ons het topmoment van het jaar, we krijgen de ruimte en de vrijheid om onze creativiteit de vrije loop te laten, wij zien dit als één fantastisch grote teambuilding.”

Dit jaar wordt gewerkt aan een heuse ‘Floralux Christmas Village’. In het 1.500m² grote dorp worden de stijlen en trends van de winter- en kerstdecoratie voorgesteld in diverse kleine winkeltjes. Zowel het klassieke als het gedurfde komt aan bod. Wie nog niet weet wat hij wil zal ongetwijfeld geprikkeld worden door de inspirerende aankleding van de diverse thema’s.
De komende weken wordt met hart en ziel gewerkt aan de opbouw van het magnifieke kerstdorp, tegen eind september zal het volledig klaar zijn. Elke zaterdag wordt een nieuw thema voor het publiek geopend.

Wat mag je dit jaar verwachten?
Een algemene trend in decoratie is het teruggrijpen naar de natuur, dit uit zich in botanische prints, levend groen in het interieur en het gebruik van natuurlijke materialen. Het hoeft ook allemaal niet zo afgelijnd te zijn, ‘mix en match’ is het motto voor wie van decoreren houdt. Een combinatie van verschillende materialen en structuren zoals hout, metaal en textiel maken je interieur net dat tikje interessanter.
Wil je komende winter helemaal mee zijn met de trends? Kom dan dit weekend zeker al het eerste thema bewonderen.