CRM-specialist: Floralux Dadizele

Floralux NV is een modern en snelgroeiende groep van tuincentra, actief in de  distributie en verkoop van planten, bloemen, tuinartikelen en decoratie en marktleider in België. 

Met onze vestigingen in Dadizele, Ham & Sint Pieters Leeuw creëren we meer dan 40.000m² shopplezier, bieden we meer dan 2.200 parkingplaatsen en stellen we meer dan 250 medewerkers te werk.

Wij bieden een ruimverrassend en dynamisch Huis & Tuin assortiment aan toegankelijke prijzen zodat elke klant van zijn huis een thuis kan maken!

Wil jij meehelpen om het "thuiskom" gevoel aan te wakkeren? Dan ben jij misschien de juiste persoon voor onze openstaande vacature: CRM-specialist met opleidingsmogelijkheden!


Jouw functie

Net afgestudeerd of al even in het vak? Ben je even ambitieus als Floralux én gebeten om mee te werken aan een fantastisch groeiverhaal? Dan ben je bij Floralux ongetwijfeld aan het juiste adres!

Floralux laat jou groeien tot  CRM specialist waarbij we jou een unieke salesforce opleiding aanbieden! Je wordt de expert van ons gedreven marketing team op vlak van salesforce waarbij jij moeiteloos de noden van onze klant analyseert, klantdoelgroepen ontwikkelt en instaat voor de opzet van gepersonaliseerde nieuwsbrieven en mails. Op basis van de verzamelde gegevens zet je samen met het marketingteam campagnes op om de klant te binden aan ons merk, zowel on- als offline.

Met jouw drive om successen te behalen, bouw je mee aan de verdere groei en ambities van Floralux Group, het grootste én leukste tuincentrum van België.

Jouw profiel

Wat verwachten we van jou in deze b(l)oeiende functie?
  • Je bent nieuwsgierig, hebt honger naar meer en ziet het zitten om je te laten onderdompelen in Salesforce dankzij een unieke opleiding die wij voor jou voorzien!
  • Je bent enthousiast, hands-on en kan zelfstandig werken.
  • Je beschikt minimum over een bachelordiploma in de richting van digital marketing
  • Heb je ervaring in een gelijkaardige functie? Dan is dat zeker een plus!
  • Je werkt heel nauwkeurig en respecteert strakke deadlines en doelstellingen.

Ons aanbod

Wat mag je van ons verwachten in deze b(l)oeiende functie?

Floralux Group is een bloeiende groep van tuincentra waarbij Floralux Dadizele een gevestigde waarde is in de streek en de vertrekbasis vormt voor verdere groei!

  • Marktconform salaris met extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering
  • Een voltijds contract van 40u/week hierdoor heb je naast je 20 vakantiedagen ook recht op 12 ADV-dagen.
  • De unieke kans om een salesforce opleiding te volgen en mee te bouwen aan Floralux
  • Volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling
  • Een team met toffe collega’s

Ben je ongewoon goed in je vak?

Bezorg ons dan in dit geval jouw originele motivatie en CV naar: jobs@floralux.be tav Evelien Luyckx