23 & 24 november:

Cosy winter weekend

Cosy winter weekend

Kom je op samen met het hele gezin onderdompelen in de heerlijke kerstsfeer tijdens ons magische Cosy Winter Weekend. In onze winkel valt er heel wat te beleven. Kindjes kunnen zich laten schminken in de terwijl de volwassenen bijleren tijdens . Winterbloembakken vullen of een feesttafel dekken? Je leert het allemaal hier. Na alle activiteiten kunnen jullie samen een plezante en proeven van doorheen de winkel.

In onze sfeervolle kerstafdeling beleef je steeds een betoverende kerst terwijl je wandelt tussen fonkelende kerstbomen en prachtige kerstversiering. Wil je ook de nostalgische geur van echte kerstbomen komen opsnuiven? Dat kan in onze grote tuinserre! Je beleeft het kerstgevoel intens wanneer je voorbij de rijen dennenbomen loopt. Kom zeker onze Nordmann kerstbomen bewonderen.

Actie 'Warmste Week' ten voordele van Kloen

Ook buiten de winkel is het gezelligheid troef. Steun het goede doel terwijl je geniet van een dampend kopje glühwein of warme chocomelk ten voordele van 'Kloen’. Of proef heerlijke hapjes en drankjes aan de verschillende kerstkraampjes terwijl je geniet van wat achtergrondmuziek.

Kerst is de ideale gelegenheid om een fijn familiemoment te beleven. Kom dus zeker eens langs met de hele familie tijdens ons Want kerst draait natuurlijk rond deze ‘family moments’, de warme herinneringen die blijven.