10 & 11 maart

AARDAPPELWEEKEND

Proef van zelfgemaakte

FRIETJES

10 & 11 maart: Aardappel Weekend

Groot assortiment plantaardappelen

Floralux heeft een bijzonder groot assortiment plantaardappelen. We zetten het extra in de kijker op zaterdag 10 en zondag 11 maart. Maak je keuze uit een breed gamma van vroeg rijpe tot laat rijpe aardappelen, vastkokende soorten, bio-soorten, rode en blauwe soorten, ...

Professioneel advies

Van plan om voor de eerste keer aardappelen te planten of eens te veranderen van soort? Onze collega's staan je graag bij met advies.

Kom frietjes proeven

Op zaterdag en zondag worden er telkens van 11u tot 12u en van 15u tot 16u frietjes gebakken van de verschillende aardappelsoorten. Lekker, gezellig en helemaal gratis, kom zeker eens langs!

Wist je dat?

Wie bouw- of verbouwingswerken achter de rug heeft en binnenkort een gazon wil aanleggen doet er goed aan eerst aardappelen te planten. Het is een oud gebruik dat wel degelijk zijn nut heeft bewezen. Aardappelplanten zorgen ervoor dat de grond terug stikstof krijgt en de bodemstructuur weer op punt komt te staan. Bovendien verdrijven aardappelplanten het aanwezige onkruid. Zodra de aardappelen gerooid zijn heb je de ideale grond om een nieuw gazon aan te leggen.