Keuken

Is de keuken ook jouw favoriete plek in huis? Een potje koken, heerlijk bakken of een gezellige koffieklets?
In tegenstelling tot vroeger is de keuken meer en meer het centrale punt in huis.  Reden te meer om die ook helemaal naar jouw smaak in te richten.

In de keuken

Handige potten, trendy pannen, bakvormen, schorten, snijplanken, kookwekkers,... en nog zo veel meer. Alles om met nog meer plezier te kokerellen! Of je nu houdt van houttinten in je keuken of eerder kleurige kunststofmaterialen verkiest, we hebben voor elk wat wils. Bovendien hebben we heel wat leuke en praktische hebbedingetjes voor handige en minder handige koks.

Op tafel

Of je nu kookt voor jezelf, voor je gezin, voor vrienden of familie, een mooi gedekte tafel wordt altijd gewaardeerd. Strak en modern of eerder romantisch en landelijk? Borden, schalen, kommen, koffietassen, glazen, bestek,... kies wat bij jouw stijl past. Een mooi servies voor familiefeesten of een alledaags servies voor op kot, je vindt bij ons zeker jouw ding.

Wil je een perfect gedekte feesttafel, denk dan zeker aan de wijn- en champagneglazen, deze behoren tot de basisbenodigdheden. De keuze van je tafelkleed en de tafeldecoratie spelen ook een belangrijke rol in de uitstraling van je feesttafel. En vergeet zeker de servetten niet, ze maken je tafel extra feestelijk en zijn handig en decoratief tegelijk! Kom inspiratie opdoen in onze winkel, we geven je graag tips.