Badkamer

Badkameraccessoires

De badkamer is jouw persoonlijke wellnessruimte, een plaats waar je even alles kan vergeten en heerlijk genieten van een verkwikkende douche of een ontspannend bad. Maak er een gezellige ruimte van met de juiste accessoires. Net als in je woonkamer kan je hier met enkele accenten een geheel eigen sfeer creëren. Speel met de kleurkeuze van je handdoeken en badmat om de stemming in je badkamer aan te passen. Ook de stijl van je zeeppompje, tandenborstelhouder en linnenmand hebben invloed op de look van je badkamer. Ga je voor strak en modern of liever romantisch en landelijk? Kies de accessoires die bij jouw stijl passen.

 

Badkamerproducten

Naast accessoires voor je badkamer vind je ook de nodige producten in onze afdeling. Naast de klassieke producten als shampoo, douchegel, tandpasta en deodorant vind je bij ons een gans assortiment handzepen. Biologische zepen, speciaal geurende zepen, decoratieve zepen voor de badkamer en het toilet, ... Bezoek zeker onze badkamerafdeling als je op zoek bent naar een passend geschenk. Je vindt er leuke kant-en-klare geschenkpakketten met parfums, lotions en douchegels maar je kan er ook zelf een origineel geschenkpakket samenstellen.

 

Wist je dat?

Bepaalde kamerplanten gedijen uitstekend in de badkamer omdat ze vocht onttrekken aan de lucht en bovendien houden van hoge temperaturen. Enkele varensoorten zoals de krulvaren (Nephrolepis exaltata)  en de nestvaren (Asplenium nidus `Antiquum`) lenen zich perfect om in de badkamer te plaatsen. Maar ook de volgende planten groeien met plezier in jouw badkamer: Adiantum raddianum, Carex brunnea, Chlorophytum comosum, Ficus pumila, Hatiora bambusoides en Spathiphyllum wallisii. Vraag ernaar in onze winkel.