Knutselen

Heb je een kleine kunstenaar in huis? Niets leuker dan die blinkende oogjes die vol trots hun nieuwe creatie tonen! Knutselplezier gegarandeerd met ons uitgebreide assortiment, gaande van kleurpotloden, verf en stiften tot strijkparels, boetseerklei, speelmaïs en kralen. 

 

Zelf niet zo creatief?

Dan zijn onze knutselpakketten zeker iets voor jou. Armbandjes maken, sleutelhangers versieren, papieren bloemen maken,... alles wat je nodig hebt zit met een praktische handleiding in een kant-en-klaar knutselpakket. Zo kan ook jij samen met je kleine telg creatief aan de slag.

 

Originele geschenkjes

Nog op zoek naar een origineel geschenk met een persoonlijke toets? Wij hebben een grote keuze aan houten decoratiematerialen om zelf te versieren. Houten kistjes, dienbladen, kaders, nestkastjes, naamletters, ... succes verzekerd.

 

Leerkracht?

Ben je een leerkracht en raken jouw creatieve ideeën voor de klas uitgeput? Kom eens langs, je wordt ongetwijfeld geïnspireerd door ons enorme assortiment hobby-artikelen aan betaalbare prijzen.

 

Zin om creatief aan de slag te gaan?

Niet enkel voor de kids maar ook voor volwassenen heeft onze hobby-afdeling heel wat te bieden.
Neem een kijkje in het deel 'creatief' op onze website en bekijk onze pinterestpagina voor enkele leuke ideeën.

Iets leuks gemaakt met materialen uit onze winkel? Stuur ons een foto! Altijd leuk om te zien en andere klanten te inspireren.