Huishoud

Huishoudmateriaal

Zijn huishoudelijke werkjes ook niet jouw favoriete bezigheid? Of ben je net gek op poetsen, strijken en opruimen. Hoe dan ook, bij ons vind je alles om je huishoudelijk werk aangenamer, sneller en vooral efficiënter te laten verlopen. Dan is er meer tijd voor de leukere dingen! Emmers, borstels, poetsdoeken, sponzen, kleine trapladders, wasrekken, ... maar ook handige opbergboxen en vershouddozen.

Huishoudproducten

Om te poetsen heb je uiteraard de juiste producten nodig, en ook hier kunnen wij je helpen. Of het nu gaat om het poetsen van de vloer, de badkamer, jouw schoenen of de haard, het juiste product is een must. Ook was- en vaatwasmiddelen zitten in ons assortiment.
Ga je liever bewust om met onderhoudsproducten? Dan zullen onze ecologische producten je zeker bekoren. Wij aanvaarden trouwens ecocheques op ons volledige assortiment ecologische producten.

Ongediertebestrijding

Last van beestjes in huis? Maak er komaf mee met de juiste verdelgingsproducten. Lokdozen voor mieren, vliegenspray, raamstickers, ... we bieden heel wat oplossingen tegen onwelkome gasten.
Last van ongedierte in de tuin?