Decoratie

Het slagen van een feestje hangt af van verschillende factoren : de mensen die je uitnodigt, eten, drank, locatie, muziek, … maar het inkleden van het feestje heeft een extra accent aan het geheel. Zodra de genodigden binnenkomen krijgen ze reeds een eerste indruk van het feestje, of het nu een verjaardagsfeestje is voor kinderen of een sfeervol kerstdiner.

Voor het inkleden van je feestje kun je bij ons de gewenste feestartikelen of feestdecoratie vinden in verschillende stijlen.

Wens je een verjaardagsfeestje in te kleden dan vind je een gans assortiment feest -en decoratieartikelen die passen binnen dit thema : ballonnen, slingers, toeters, eet -en drankgerief, kaarsjes, lampionnen, tafelpapier, stoelovertrekken, …

Wens je een diner met familie of vriendje te organiseren dan kun je de ganse kamer inkleden in een sfeervolle omgeving, zowel de feesttafel als het kader waarin het feest zicht bevindt : tafelkleden, tafellopers, tafelversiering, kaarsen, seizoensdecoratie, … In de winkel vind je alvast enkele uitgestalde voorbeelden zodat je ideeën kunt opdoen.

Feestjes is ook het moment van geschenkjes geven en ontvangen. Een originele geschenkverpakking maakt de nieuwsgierigheid des te groter. Je kunt met weinig moeite voor een aangename verrassing zorgen. Onze geschenkverpakkingen en accessoires bieden je hiervoor de oplossing : inpakpapier, draagtassen, verpakkingen, doosjes, linten, …